Celebrate your dog
Mini kleuren festival ter ere van je hond

vier het leven en de liefde van je hond met een kleurrijke, betekenisvolle fotoshoot

Omdat onze honden er altijd onvoorwaardelijk voor ons zijn…

kleurpoedershoot hond

Jouw hond is er altijd voor jou

Je bent een dogmom of dogdad, crazy in love met je hondenkind (ik ook trouwens) en je beseft ten volle dat je hond er werkelijk al-tijd voor je is, of je nu een goeie of een slechte dag hebt…

en dat mag gevierd worden

Vind je daarom niet dat het eens tijd is om hen te bedanken, omdat je hond er altijd onvoorwaardelijk voor je is, je doet lachen, je een reden geeft om met je “luie kont” (no offense!) uit de zetel te komen, omdat je hond altijd blij is om je te zien en je vervult met die prachtige, eindeloze liefde die je hond voor je koestert.

kleurpoedershoot hond
kleurpoedershoot hond

Met een mini kleuren festival ter ere van jouw hond

Wist je dat er in Nepal zo’n festival bestaat?! Elk jaar betonen ze daar een hele dag op verschillende manieren eer aan de honden. Van bloemenkransen, een overvloed aan allerlei soorten lekkere verwennerijen tot het uitstrooien van kleurenpoeder, waarbij elke kleur staat voor een speciale betekenis of wens. En dat laatste is precies wat wij gaan doen tijdens “Celebrate your Dog”! Je gaat zelf aan de slag met dogfriendly kleurenpoeder waarbij je bewust dankbaar bent voor je hond en hem/haar het beste toewenst met de verschillende kleurtjes.

En krijg exclusieve toegang tot dit event. De eerste dogparents krijgen een leuk extraatje!

Speciaal voor jou...
"Celebrate your dog"
mini kleuren festival

Unieke en onvergetelijk leuke ervaring met je hond(en)

Een once in a lifetime experience om je hond te eren, te bedanken om er altijd voor jou te zijn en hem/haar een lang, gezond en gelukkig leven bij jou te wensen, geïnspireerd op een jaarlijks Nepalees kleurpoederfestival ter ere van de hond

Een professionele fotoshoot van max. 30 minuten met een award winnende mens-en hondenfotograaf waarin de focus ligt op jullie unieke band en liefde voor elkaar

7 digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo (extra beelden aankopen kan vrijblijvend na de shoot)

Dogfriendly kleurenpoeder in verschillende kleuren

Locatie: een afgelegen privé weide in Laarne Kalken (exact adres wordt meegedeeld na de boeking)

Wanneer: zaterdag 21 september 2024 en zondag 22 september 2024 (reservedata bij slecht weer: 28 & 29 september 2024) 

Prijs: 250 euro inclusief 21% btw

En krijg exclusieve toegang tot dit evenement. 

kleurpoedershoot hond

meet your photographer (and her dogs ;-))

Hey, ik ben Annelies, mama van twee kinderen…  die me altijd begroeten met een kwispelende staart en die er altijd in slagen om de beste zonnige plekjes in huis te vinden. Let me introduce you: Venna, mijn spring-in-het-veld velcro Weimaraner en Bito, mijn persoonlijke body guard met een peperkoeken hartje.

Als dogmom fotograaf mag ik het leukste doen wat er bestaat: de liefste, gekste, koppigste en schattigste honden fotograferen samen met JOU  – hun dogmom die crazy-in-love met hen is.

Mijn opdracht is geslaagd wanneer ik jou foto’s kan geven waarop je jullie liefde ook écht voelt en je gewoon wegsmelt bij het zien van jouw foto’s of misschien wel een traantje moet wegpinken.

Als ik geen camera in mijn hand heb, ben ik eigenlijk mega-saai. Ik wou dat ik hier nu kon zeggen dat ik de een of andere zotte hobby had, maar de realiteit is dat ik dan in de zetel lig, onder een dekentje, samen met mijn honden naar ”brainless” tv zit te kijken (en daar echt oprecht van geniet), met mijn Guilty Pleasure, een Latte Macchiato Caramel (waarvan Venna dan het achtergebleven schuim mag oplikken).

En krijg exclusieve toegang tot dit evenement. 

kleurpoedershoot hond

ik wil graag meer info over het
"Celebrate your dog" - mini kleuren festival

Kom als eerste geheel vrijblijvend alle informatie te weten over het “Celebrate Your Dog”-minikleurenfestival en krijg als eerste toegang tot de boekingen van deze “once in a lifetime experience” voor alle crazy loving dogmoms & dogdads die speciale en anders dan andere foto’s met een mooie achterliggende betekenis willen. 

P.S.: Je kan je altijd uitschrijven. Voor meer info zie Privacy policy