dogmom days
vier jouw eigen moedertjesdag

verwen jezelf met een mini fotoshoot met je hondenkind

Ja, zo een fantastisch lieve dogmom als jij verdient dat…

Jij verdient je eigen moedertjesdag...

Een dag waarop het joùw time is om te shinen (samen met je hondenkind natuurlijk) om de fantastisch lieve en toegewijde dogmom die je dag in, dag uit bent. Hoog tijd dus dat we jouw unieke band met je hondenkind in de bloemetjes zetten. 

Een eerbetoon aan jou als hondenmama

De Dogmom Days-minifotoshoot is niet zomaar een fotoshoot; het is een eerbetoon aan jou als hondenmama. Jij, die onvoorwaardelijke liefde geeft, vreugde deelt en elke dag opnieuw bewijst dat je niet alleen mama kan zijn van een kind, maar ook van je allerliefste hond(en).

want jouw hond is niet maar een hond...

Speciaal voor jou heb ik de Dogmom Days opgezet, omdat jouw hond niet mààr een hond is. Nee, jouw hond is als jouw kind… En terecht!

En krijg exclusieve toegang tot dit evenement. De eerste dogmoms krijgen een leuk extraatje!

Speciaal voor jou...
Dogmom days

Een ontspannen en fijne professionele fotoshoot samen met je hondenkind van max. 30 minuten

Setting: een effen, neutrale achtergrond, zodat jullie en jullie liefde écht “the center of attention” zijn

7 digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo (extra beelden aankopen kan vrijblijvend na de shoot)

1 galerijbord (= luxe print)

Een moederdagcadeautje van je allerliefste hondenkind (Surpriiiiise!)

Locatie: Kinsel Studio in Lier bij Antwerpen

Wanneer: je wordt als eerste op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum wordt geprikt!

En krijg exclusieve toegang tot dit evenement. 

meet your photographer (and her dogs ;-))

Hey, ik ben Annelies, mama van twee kinderen…  die me altijd begroeten met een kwispelende staart en die er altijd in slagen om de beste zonnige plekjes in huis te vinden. Let me introduce you: Venna, mijn spring-in-het-veld velcro Weimaraner en Bito, mijn persoonlijke body guard met een peperkoeken hartje.

Als dogmom fotograaf mag ik het leukste doen wat er bestaat: de liefste, gekste, koppigste en schattigste honden fotograferen samen met JOU  – hun dogmom die crazy-in-love met hen is.

Mijn opdracht is geslaagd wanneer ik jou foto’s kan geven waarop je jullie liefde ook écht voelt en je gewoon wegsmelt bij het zien van jouw foto’s of misschien wel een traantje moet wegpinken.

Als ik geen camera in mijn hand heb, ben ik eigenlijk mega-saai. Ik wou dat ik hier nu kon zeggen dat ik de een of andere zotte hobby had, maar de realiteit is dat ik dan in de zetel lig, onder een dekentje, samen met mijn honden naar ”brainless” tv zit te kijken (en daar echt oprecht van geniet), met mijn Guilty Pleasure, een Latte Macchiato Caramel (waarvan Venna dan het achtergebleven schuim mag oplikken).

En krijg exclusieve toegang tot dit evenement. 

ik wil graag meer info over de dogmom days

Kom als eerste geheel vrijblijvend alle informatie te weten over de Dogmom Days en krijg als eerste toegang tot de boekingen van dit exclusieve moedertjesdagevent voor hondenmama’s!

P.S.: Je kan je altijd uitschrijven. Voor meer info zie Privacy policy