Zwangerschapsfotograaf Haaltert: Zwangerschap foto’s in een zonnebloemveld

Huwelijksfotograaf en gezinsfotograaf Aalst met je hond; zwangerschapsfotograaf Haaltert

Op een prachtige nazomeravond trokken A, W en ik naar een gigantisch zonnebloemveld bij mij in de buurt  om zwangerschapsfoto’s te nemen.  A & W waanden zich in de provence, maar nee hoor. Dit zonnebloemenveld, een zee van prachtige gele zonnebloemen, staat gewoon ergens in Oost-Vlaanderen in België. De exacte locatie hou ik liever geheim in deze blog, zodat ik een exclusief plekje kan aanbieden aan mijn klanten. Maar als ook jij graag een fotosessie plant bij dit zonnebloemveld, dan neem ik je er als zwangerschapsfotograaf uit Haaltert graag mee naartoe! Geniet in deze blog van de zwangerschap foto’s in een zonnebloemveld.

Zwangerschapsfotograaf uit Haaltert en omgeving

Bij een zwangerschaps fotoshoot neem ik als zwangerschapsfotograaf uit Haaltert en omgeving niet alleen foto’s van jou als mama om je prachtige bolle buik te tonen. Ook je partner mag mee op de foto voor enkele mooie koppelfoto’s samen. Heb je al kinderen? Dan mogen zij ook mee met jou op de foto. Zowel alleen met mama als samen als voltallig gezin. Of heb je een hondenkind en vind je het bijzonder om je hond te betrekken bij je zwangerschapsfoto’s? Die is zeker en vast ook welkom!

Wil jij ook graag zwangerschap foto’s laten maken van jou samen met je partner en/of kinderen, en/of je hond? Neem dan zo vroeg mogelijk tijdens je zwangerschap contact met me op om zeker te zijn van je plekje. De perfecte periode om je zwangerschap foto’s te laten nemen is rond je 30 à 35 weken. Dan heb je een mooie bolle buik voor prachtige foto’s.

Wist je trouwens dat je voor je zwangerschap foto shoot niet speciaal kledij hoeft te kopen? Als zwangerschapsfotograaf uit Haaltert en omgeving heb ik een aantal zwangerschapsjurken gratis ter beschikking voor jou. Vraag ernaar bij je boeking, zodat ik ze kan meebrengen op de dag van jouw zwangerschap fotosessie. Als je wil kan ik zelfs je make-up ook voor je regelen! Je verdient het om te stralen tijdens je zwangerschap!

Meer informatie over mij als zwangerschapsfotograaf uit Haaltert, Aalst, Erpe-Mere, Lede en omstreken vind je op deze pagina, waar je ook contact kan opnemen. Meer inspiratie en voorbeelden kan je terugvinden op mijn instagram, facebook of pinterest pagina, of op mijn portfolio pagina.