fotoshoot met je hond

Fotoshoot met je hond

fotoshoot met je hondHet zou me verwonderen, maar misschien weten jullie het nog niet: ik ben een enorme dierenliefhebber, met een grote zwak voor honden. Mijn hele leven al ben ik omringd met honden en ik kan me ook geen leven zonder voorstellen. Een reden voor mij om hun plek in ons gezin voor altijd te vereeuwigen met de mooiste hondenfotos, een passie waarin me maar al te graag specialiseer. Begin 2021 schreef ik me dan ook in voor een cursus hondenfotografie bij een bekende hondenfotograaf, Claudio Piccoli en behaalde ik het certificaat. Sindsdien mag ik me officieel “Master in Dog Photography” noemen, een héle mond vol, I know. Dus, voor als je je nog zou afvragen of je welkom bent voor een fotoshoot met je hond, hieronder vind je alvast het antwoord…

Ja, zeker en vast

Voor mij maakt je hond integraal deel uit van je gezin, dus JA, je hond hoort er gewoon bij tijdens je fotoshoot.

Als je een fotoshoot samen met je hond bij mij boekt, dan zal de nadruk ook liggen op “lifestyle” fotografie. Ik ga je hond niet in rare poses knutselen, of absurde trucjes laten doen. Neen, je hond mag gewoon hond zijn, net zoals jullie ook jezelf mogen zijn tijdens een fotoshoot.

Tuurlijk neem ik de tijd om je hond even apart op de foto te zetten, in een mooi portretje of een foto waarop je hond in volle actie naar ons toe rent. Dat is ook één van de redenen waarom ik de cursus Master in Dog Photography van Claudio Piccoli heb gevolgd; omdat ik je ook die foto’s als extra wil kunnen aanbieden, en om te weten hoe ik dat dan het beste aanpak (geloof me, er komt fototechnisch meer bij kijken dan je denkt ????). Maar, de focus zal voornamelijk liggen op … je raadt het al… de band tussen jullie en je hond, zodat jullie voor altijd (want het afscheid komt altijd véél te vroeg, geloof me!) een tastbare herinnering hebben aan jullie fantastische leven samen. Rennen, spelen, knuffelen, likjes, pootjes geven, alles mag en alles kan!

Of wil je je hond betrekken bij een páár foto’s op je huwelijksdag of tijdens je koppelshoot, zwangerschapsshoot of gezinsshoot, in plaats van een vólledige fotoshoot met je hond waar jullie band centraal staat? Ook dat is perfect mogelijk natuurlijk!

huwelijksfoto met hond
Huwelijksfoto’s met je hond

“Wat als mijn hond niet wil meewerken tijdens de fotoshoot?!”

Tsja… dan is dat zo.. Ik zei het al, je hond hoeft geen trucjes te kennen, je hond mag gewoon zichzelf zijn. Als je hond iets of wat de basiscommando’s kent, dan komen we al heel ver. En dan nog is het absoluut geen must. Ik fotografeer vaak mensen met hun puppy die ze nog maar net hebben en die absoluut nog geen commando’s kent en ook dat levert prachtige, schattige puppyfoto’s op.

fotoshoot met je hond
Foto met je puppy

Speciaal puppypakket

Voor puppy’s heb ik zelfs een speciaal puppyfotopakket, net omdat een puppy in het eerste levensjaar ontzettend hard verandert en die herinneringen dus des te kostbaarder en waardevoller zijn. Dan spreken we in het eerste jaar drie keer af, wanneer je pup +/- 2 maanden, 6 maanden en 12 maanden is, zodat jij een blijvend aandenken kan hebben van die puppyperiode. Welke soort foto’s krijg je dan? Portret en detailfoto’s van je pup, de typische puppystreken en foto’s van jullie en de pup samen, geheel in de stijl van Stories from the Heart Photography. Zou je graag meer informatie hebben over dit pakket? Klik dan even door naar de tarieven.

dog photography masterss

Zie jij je hond(en) ook als een volwaardig lid van je gezin en besef je dat hun tijd bij jou heel beperkt is vergeleken met een mensenleven en dus des te kostbaarder? Of wil je het eerste levensjaar van je pup op een mooie en originele manier vastleggen? Aarzel niet langer voor die fotoshoot met je hond en neem contact op.