giveaway
win een fotoshoot met je hond & sHoptegoed ter waarde van
€435

Dit kan je winnen

Een fotoshootervaring met je hond ter waarde van €250 (exclusief verplaatsingskosten)

Glacier Block 10×15 cm met bijhorende digitale foto in hoge resolutie ter waarde van €85 + een galerijbord van 13×18 cm met bijhorende digitale foto in hoge resolutie ter waarde van €50

 

Een voucher om te besteden aan prachtige, handgemaakte, exclusieve accessoires voor je hond en jezelf bij Touw Design ter waarde van €50

Je zal ook vrijblijvend de mogelijkheid hebben om digitale foto’s aan te kopen via fotopakketten. Fotopakketten starten aan 250 euro en kosten maximaal 550 euro. Elk fotopakket bevat extra printwaarde. De exacte inhoud en bijhorende prijzen van de fotopakketten kan je terugvinden in de brochure: download hier.

zo gaat het in zijn werk

  • Inschrijven voor de giveaway kan vanaf maandag 11 december 2023 om 07.00 uur tot donderdag 14 december om 23.59 uur.
  • Deelname is alleen mogelijk via het online formulier op deze pagina
  • De winnaar wordt gekozen met behulp van een online willekeurige naamkiezer uit de comments die ons het meeste hebben geraakt en vóór 20.00 uur op maandag 18 december 2023 bekendgemaakt op de Instagram-accounts van Stories from the heart photography en Weimaraner Ace.
  • De winnaar neemt contact op met Stories from the heart photography om een afspraak vast te leggen voor de fotoshoot, dit vóór de datum vermeld op de voucher die aan de winnaar wordt toegezonden.
  • De fotoshoot zelf moet plaatsvinden voor 31/3/24 op max 30 minuten rijden van Aalst (woonplaats Fotograaf), tussen Gent en Brussel, België.
  • De prijzen worden binnen 7 dagen na het einde van de giveaway per post verzonden door Stories from the heart photography
  • Deze giveaway wordt beheerd door Stories from the heart photography en Weimaraner Ace en wordt niet gesponsord, onderschreven door of geassocieerd met Instagram.

meet your photographer (and her dogs ;-))

Hey, ik ben Annelies en ik mag het leukste doen wat er bestaat: de liefste, gekste, koppigste en schattigste honden fotograferen samen met JOU  – hun dogmom en/of dogdad die crazy-in-love met hen is.

Mijn opdracht is geslaagd wanneer ik jou foto’s kan geven waarop je jullie liefde ook écht voelt en je gewoon wegsmelt bij het zien van jouw foto’s of misschien wel een traantje moet wegpinken.

Als ik geen camera in mijn hand heb, ben ik eigenlijk mega-saai. Ik wou dat ik hier nu kon zeggen dat ik de een of andere zotte hobby had, maar de realiteit is dat ik dan in de zetel lig, onder een dekentje, samen met mijn hond naar ”brainless” tv zit te kijken (en daar echt oprecht van geniet), met mijn Guilty Pleasure, een Latte Macchiato Caramel (waarvan Venna dan het achtergebleven schuim mag oplikken).