mens en hondenfotograaf babyfotograaf

Wanneer boek ik een babyshoot bij Babyfotograaf in Liedekerke-Affligem-Ternat

Je bent zwanger en je weet gewoon nu al dat je graag ook foto’s laat maken van je pasgeboren baby’tje. Alleen vraag je je af: “Wanneer boek ik best een babyshoot?” In deze blog geef ik je daar als babyfotograaf in Liedekerke-Affligem-Ternat graag antwoord op!

Het ideale moment om je babyshoot vast te leggen bij babyfotograaf Annelies uit Liedekerke-Affligem-Ternat

Als het kan leg je liefst zo snel mogelijk vanaf je 3 maanden zwangerschap je babyshoot vast. Zo ben je zeker van een plekje in mijn agenda als babyfotograaf in Liedekerke-Affligem-Ternat.

Op het moment dat je boekt, geef je me je uitgerekende bevallingsdatum door. Die zet ik dan in mijn agenda. Zo weet ik dat ik rond die periode rekening moet houden met je newbornshoot bij je thuis. Zodra je dan bevallen bent geef je mij een seintje en prikken we de definitieve datum. 

Benieuwd wat de ideale leeftijd is van je baby voor een newbornshoot? Lees dan deze blog 

Heb je nog vragen over een baby fotoshoot bij newbornfotograaf Annelies in Liedekerke-Affligem? Lees dan even de newbornpagina na met alle informatie, of contacteer me vrijblijvend voor meer informatie. 

“Zo ver op voorhand een newbornshoot vastleggen… Je weet toch nooit dat er complicaties optreden waardoor ik de newborn shoot moet verplaatsen/annuleren. Wat dan?”

Ik begrijp je twijfels volkomen. Daarom kan ik je alvast gerust stellen en je vertellen dat ik in zo’n gevallen altijd samen met de ouders bespreek wat de mogelijke oplossingen zijn. In mijn hele ervaring als babyfotograaf zijn we altijd tot een oplossing gekomen waar we ons allemaal goed bij voelen. Relax 🙂