newbornfotograaf Denderhoutem Ninove

Het ideale moment voor babyfoto’s bij newbornfotograaf in Denderhoutem-Ninove

Je verwacht binnenkort een kindje, of misschien ben je wel al bevallen? En je zou graag baby foto’s laten nemen van je pasgeboren kleintje door een professionele babyfotograaf. Maar wanneer is nu het beste moment om babyfoto’s te nemen? Onmiddellijk na de geboorte of toch best later? In deze blogpost vertel ik je als newbornfotograaf in Denderhoutem-Ninove wat het ideale moment voor babyfoto’s is.

Tussen 0 en 21 dagen

Als baby fotograaf raad ik de mama’s altijd aan om hun babyfotoshoot in te plannen in de eerste 3 weken na de geboorte. 

Waarom?

Uit mijn ervaring als newborn fotograaf in Denderhoutem-Ninove weet ik dat baby’tjes tussen 0 en 21 dagen oud nog het meeste doorslapen tijdens de newbornshoot. Ideaal als je graag schattige babyfoto’s van je slapend kindje wil… Bovendien hebben ze dan minder kans op baby acné. Nu, mocht je kindje tijdens de newborn fotoshoot toch last hebben van baby acné, dan hoeft dat zeker geen probleem te zijn. Meer info over baby acné in je babyfoto’s? Lees dan deze blogpost.

Toch liever later?

Ook dat is zeker en vast mogelijk. Elke leeftijd van je kleintje heeft zijn charmes. En tegen de tijd dat jij de foto’s ontvangt is je kleintje al weer serieus veel veranderd… Waardevol zijn de foto’s dus zeker en vast… Op alle leeftijden… Dus denk zeker en vast niet dat je té laat bent om nog professionele baby foto’s te laten nemen.

Wil je graag foto’s met je baby’tje wanneer je méér interactie kan hebben met je kindje? Dan kan je er zeker en vast ook voor opteren om je babyfoto’s later te nemen. Wanneer je baby een paar maanden oud is bijvoorbeeld. 

Wil jij graag zelf zo’n babyfoto’s van je kleintje? Neem dan zo snel mogelijk contact op met newbornfotograaf Annelies in Denderhoutem-Ninove. 

Meer informatie over een newbornshoot mét voorbeeldfoto’s vind je hier: Newbornfotograaf