Babyfotograaf Aalst : babyacne in je newbornfoto’s

babyfotograaf aalst newbornfotograaf

Als babyfotograaf uit Aalst en Erpe-Mere neem ik het liefste foto’s van je pasgeboren baby tijdens de eerste drie weken na de geboorte. Een eerste reden daarvoor is dat je baby dan nog makkelijker doorslaapt tijdens de fotosessie, maar vooral ook omdat je kindje dan minder last heeft van babyacne.

Baby fotograaf Aalst: baby acne photoshoppen

Het is absoluut geen ramp als je babytje op de dag van de newborn fotoshoot last heeft van baby acne. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, hoef je daarvoor de fotosessie absoluut niet uit te stellen naar een latere datum. Het zou zonde zijn om te wachten, want je wil net die ieniemienie überschattige babytijd vastleggen tijdens je newborn fotoshoot. Je babytje verandert en groeit al snel genoeg.

Als babyfotograaf uit Aalst en Erpe-Mere kan ik jou als kersverse mama geruststellen dat babyacne geen enkel probleem vormt voor een newbornshoot. In de nabewerking besteed ik extra aandacht aan het wegwerken van de puistjes als je dat graag zou hebben. Uiteraard kan je ook kiezen voor een naturelle look en de puistjes gewoon zichtbaar laten op de foto, omdat dat natuurlijk ook een herinnering is aan de eerste tijd met je kindje. Als jouw kindje op de dag van de newborn shoot last zou hebben van baby acne bespreken we samen wat je wensen zijn omtrent de nabewerking van de babyfoto’s.

Bekijk in dit filmpje hoe ik de baby acne wegwerk en wat het voor en na resultaat is! (de tekst gaat verder onder de video en de foto’s)

Newborn fotograaf Aalst en Erpe-Mere

Wat kan je verder nog verwachten van een newborn fotoshoot bij newbornfotograaf Annelies uit Aalst en Erpe-Mere? Wanneer je contact opneemt om een newborn shoot in te plannen, geef je me je uitgerekende datum door. Zo kan ik die alvast in mijn agenda vastleggen en hou ik rekening met jouw sessie. Zodra je bevallen bent geef je me een seintje en dan plannen we de effectieve datum van de fotoshoot in. De beste tijd om een newborn fotoshoot in te plannen is tussen dag 0 en 21.

Op de afgesproken dag kom ik bij je thuis, in je vertrouwde omgeving, waar je alles bij de hand hebt. Op voorhand geef ik je allerlei tips mee om je voor te bereiden op je newbornshoot (zie blog) en bespreken we je kledijkeuze (zie blog). Voor de kersverse mama’s en hun pasgeboren baby’s heb ik ook enkele kledingstukken ter beschikking die jullie gratis kunnen gebruiken tijdens jullie baby fotoshoot.

Tijdens de fotosessie doen we alles op het ritme van je pasgeboren baby. Je hoeft je niet druk te maken als je wat extra tijd nodig hebt om je kleintje te troosten of een extra voedingsmomentje in te lassen. We hebben werkelijk alle tijd. Als babyfotograaf maak ik niet alleen foto’s van je kleintje alleen, maar ook eventueel samen met broer en/of zus, samen met mama, met papa en met het hele gezin. Zelfs ook eventueel samen met jullie hond!

Na afloop van de fotosessie ontvang je een online fotogalerij met een variatie aan naturelle beelden in heldere en realistische kleuren.

Meer info vind je op deze pagina: newbornfotograaf

Als je nog vragen hebt of je wil graag een newbornsessie inplannen, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op!