Trouwfoto’s met je hond – Mens en hondenfotograaf Gent

trouwfoto's met je hond mens en hondenfotograaf gent, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf

Als dogmom en dogdad tot in het diepste van jullie ziel kunnen jullie je geen leven meer inbeelden zonder jullie hond. Jullie hond is voor jullie niet zomaar een hond, maar eerder je hondenkind. Een integraal deel van jullie gezin. Iemand die dicht bij jullie staat en met wie je de belangrijkste momenten in je leven wil delen, dus ook jullie trouwdag! Heb jij al overwogen om trouwfoto’s met je hond te nemen? Dan moet je zeker deze blog lezen. In deze blog laat ik Julie en Wesley, de dogmom en dogdad van naakthond Maylie, aan het woord. Zij kozen ervoor om trouwfoto’s met hun hond te laten nemen bij mens en hondenfotograaf Annelies uit regio Gent.

Julie, dogmom van Maylie:

Ik kwam bij Annelies terecht omdat ik op zoek was naar een huwelijksfotograaf die specifiek gespecialiseerd was in foto’s met je hond. In mijn zoektocht naar een trouwfotograaf heb ik er heel wat de revue zien passeren, die ik ook wel goed vond, maar géén enkele kon de band met een hond goed voelbaar weergeven op foto. En dat was voor mij toch echt belangrijk, want ons Maylie’tje is echt ons kindje. Dus we willen haar ook echt heel graag bewust betrekken bij onze trouwdag. Toen ik de foto’s ontdekte van Annelies was ik vanaf de eerste seconde verkocht! Ik heb geen enkele andere trouwfotograaf gevonden die ook gespecialiseerd was in foto’s samen met je hond. En geloof me… Ik heb VEEL websites van huwelijksfotografen bekeken. Nu alleen mijn toekomstige nog zien te overtuigen, en dat is de reden waarom we bij jou op kennismakingsgesprek komen.”

Dogdad Maylie: 

Verkocht! Toen je ons de videoslideshow liet zien van een huwelijksreportage van een koppel dat hun honden graag wouden betrekken bij hun huwelijk was ik vanaf de eerste foto overtuigd. Dat is precies wat we zoeken. Voor mij is het belangrijk dat we een fotograaf hebben die snapt hoe belangrijk een hond in je leven kan zijn. Een fotograaf die er niet raar van opkijkt als je zegt dat je je hond eigenlijk als je kindje beschouwt. Iemand die de hond niet ziet als een leuk accessoire in de foto, maar echt het gevoel vangt op foto. En dat heb ik gezien in jouw beelden, Annelies. Ik ken de mensen en de honden op de foto niet, maar ik kreeg echt de tranen in mijn ogen van jouw foto’s. Dat willen wij ook op onze trouwdag.”

Voor hun save the date kaartjes en later ook hun trouw uitnodigingen wouden ze graag ook al verlovingsfoto’s laten nemen, samen met hun naakthond Maylie. Hun reactie op de verlovingsfoto’s samen met hun hond? 

WAAAW! Ik kan het niet beter omschrijven… Dankuwel voor de leuke en vooral supermooie foto’s! Het is een beetje uit ons comfortzone maar je hebt geen idee hoe hard ik Wesley, mezelf en Maylie erin herken. Ze zijn zo echt én puur. Het is nog maar eens bewezen dat we een uitstekende keuze hebben gemaakt door jou te kiezen als fotografe… niet dat we zelf bij iemand anders zijn gaan luisteren, maar we wisten het direct bij jou 1000% zeker. En elke dag blij met deze keuze!

Herken jij jezelf in het verhaal van Julie en Wesley? En is jouw hond voor jou ook meer dan gewoon maar een hond, maar eerder je hondenkind? Wil jij heel graag jouw hond bij jou op je trouwdag? En trouwfoto’s met je hond die je echt kan voelen en je oprecht ontroeren?  Neem dan gerust vrijblijvend contact op met mens en hondenfotograaf Annelies uit regio Gent voor trouwfoto’s met je hond. Check even of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda. Dan kunnen we eens afspreken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of we een match zijn. 

Ik kijk er alvast naar uit om jullie en jullie hondenkind te leren kennen en dit mooie moment in jullie leven vast te leggen, samen met je hond. Tot snel?

Meer info over huwelijksreportages vind je hier : Huwelijksfotograaf